AUTONOME MOBIELE ROBOTS

Autonome Mobiele Robots (AMR’s) zijn multifunctioneel. Zij kunnen fungeren als aanvoertoepassing van uw productielijn, een vitale functie innemen binnen de Fully Automated Factory, of gebruikt worden als dataverzamelaar in een analysebedrijf of een toepassing voor voorspellend onderhoud.

Het gebruik van AMR’s

AMR’s kunnen worden gebruikt om uw productielijnen op tijd van onderdelen te voorzien.  We kunnen onze machines zo construeren dat AMR’s in de lay-out kunnen worden geïntegreerd. Met de AMR kunt u de vloeroppervlakte van uw fabriek flexibel en dynamisch organiseren. Ze kunnen ruimte vrijmaken en volle onderdelenbakken verwijderen en daarmee opslagbuffers creëren voor een productproducerende machine. AMR’s zijn veelzijdig – ze kunnen geplande taken uitvoeren en onderdelen en/of producten op tijd aanleveren.

Omdat technologie steeds geavanceerder en intuïtiever wordt, zijn wij ervan overtuigd dat Autonome Mobiele Robots veelzijdige actoren binnen totaaloplossingen zullen worden.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij kunnen in overleg AMR-concepten voor u construeren: fysieke en mechanische interfaces met machines en werkstations. Wij ontwikkelen en plaatsen middleware met hoge beschikbaarheid die kan communiceren met uw bestaande ERP-infrastructuur. Omdat wij dashboards, API’s en analytics, met hoge beschikbaarheid leveren, bieden wij inzicht in het gebruik van uw AMR-vloot, waarmee u de productiviteit van uw machines en processen verder kunt verbeteren.

Waarom AWL?

Bij AWL zijn wij in staat om met verschillende betrouwbare merken te werken. Wij abstraheren de merkspecifieke complexiteit van uw vlootmanagement, routeplanning & logistieke optimalisering en bieden u een naadloze middleware-ervaring. Wij nemen veiligheid zeer serieus. Veiligheidsnormen staan in ons ontwikkelingsproces centraal. Wij maken ook gebruik van Pilz voor veiligheids- en risicoassessments en analyses. Daarnaast zijn wij een Gold Integrator Member van de RIA (Robotics Industries Association).

Neem contact met ons op!

Voor overleg en pilootprojecten kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van de leden van ons projectteam.

Wilbert van de Ridder
Development Engineer (w.vanderidder@awl.nl)

Arjun Sharma
Technology Manager (a.sharma@awl.nl)

Gerbrand Rosendal
Sales Engineer (g.rosendal@awl.nl)

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen voor logistieke automatisering?

Do you want to work here?..

View the latest vacancies below

Development Engineer Mechanical

The Netherlands

Development Engineer Mechanical

The Netherlands