Lyla dashboard

Increase your productivity

Als producent wilt u zoveel mogelijk productie uit uw machines halen. Maar hoe kunt u nou het beste verbetermogelijkheden identificeren binnen uw fabriek? En hoe zorgt u ervoor dat de prestaties op het juiste spoor blijven? Deze en vele andere vragen kunnen worden beantwoord dankzij de data van de machine. Echter waardevolle data, die u zou kunnen helpen balans te brengen tussen prestaties en efficiëntie, raakt vaak verloren of is ontoegankelijk. Dit is de reden dat wij Lyla hebben gecreëerd. 

Lyla is een dashboardsysteem dat u helpt om deze data te verzamelen en te evalueren, zodat u op de eenvoudigst mogelijke manier kunt profiteren van de waarde ervan. Lyla is ontworpen om u bij elke stap van dit proces te begeleiden. We willen u graag laten zien hoe Lyla werkt en hoe het van waarde kan zijn voor uw productie locatie. 

Lyla helpt u bij het verzamelen en evalueren van de data uit uw machines

U kunt Lyla via elke moderne webbrowser en apparaat openen. Echter betekent dit niet dat Lyla verbonden is met het internet. De Lyla server wordt geïnstalleerd op locatie zodat uw gegevens uw productiefaciliteit niet zonder uw toestemming verlaten. Lyla wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk dashboard dat op drie lagen werkt. 

1. Overzichtspagina

De eerste laag biedt nauwkeurige rapporten en live inzichten aan in de productiestatus van alle machines die op het system aangesloten zijn en het geeft het benodigde onderhoud weer dat urgente aandacht vereist.

2. Rapporten

De tweede laag is een overzicht van de machine-crossing rapporten. Dit geeft het prestatieniveau van de machines aan en het zal potentiële verbeterpunten binnen de machine of de productielijn weergeven.

3. Machine statistieken

De laatste laag biedt u specifieke statistieken over de machine om zo de potentiële verbeterpunten aan te geven.

Bent u geïnteresseerd in Lyla?

Neem contact met ons op

Wilt u bij ons werken?

Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Key Account Manager

The Netherlands

Solliciteer nu!

Full Stack Developer

The Netherlands

Solliciteer nu!

Hardware Engineer

The Netherlands

Solliciteer nu!

Business Process Analyst

The Netherlands

Solliciteer nu!

Share

Facebook Twitter LinkedIn Email
Back to top