Adient prijst AWL met twee awards

Afgelopen maand heeft Adient, een wereldwijde leverancier van autostoelen, 53 leveranciers erkent met de Supplier Performance Award 2017. AWL viel twee keer in de prijzen. Het bedrijf ontving de Gold Performance Award én Leadership Award voor Global Growth. AWL werd geëerd tijdens de jaarlijkse Supplier Expectation Day van Adient in Detroit.

"Wij feliciteren al onze uitstekende leveranciers die onze toewijding tot uitmuntendheid delen," aldus Bruce McDonald, voorzitter en CEO van Adient. "Door hun inzet, focus en harde werken, blijven zij ons helpen toonaangevende producten te leveren aan onze wereldwijde klanten."

Leveranciers van over de hele wereld werden erkend voor hun uitzonderlijke prestaties in de categorieën kwaliteit, kosten, logistiek, ontwikkeling, technologie en service. De onderscheidingen waren onderverdeeld in vier niveaus: platina, goud, zilver en brons.

"Adient daagt ons uit op het gebied van innovatie, standaardisatie, productkwaliteit, kostenreductie en wereldwijde aanwezigheid. Deze twee onderscheidingen tonen niet alleen aan dat wij op de goede weg zitten, maar ook dat wij worden erkend en gewaardeerd in de automotive-industrie. Wij zijn toegewijd om Adient te ondersteunen bij hun strategie om hun standaardisatie in productieprocessen wereldwijd te ontwikkelen. Wij zijn erg trots dat wij vereerd worden voor ons harde werk." Gerhard Junte, Business Development Manager bij AWL.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

AWL nodigt je uit voor LogiMAT 2024!

Politieke partij BBB onderstreept belang MKB-initiatieven tijdens werkbezoek aan AWL

AWL nodigt u uit voor de Parcel + Post Expo!

Ontdek Robot Automatisering op PACK EXPO Las Vegas

AWL-Techniek Holding B.V.