AWL-Techniek groeit naar 500 medewerkers

AWL-Techniek heeft op haar productielocatie in Napajedla, Tsjechië, haar 500e medewerker verwelkomt. De organisatie ontwikkelt zich volop en versterkt haar slagkracht om zo de beoogde strategische groei te realiseren. Dankzij de vestigingen in Nederland, Tsjechië, China, Mexico en binnenkort ook Amerika kan AWL de groeiende wereldwijde klantvraag succesvol opvangen. Voor AWL vormen gepassioneerde medewerkers het grootste kapitaal van de organisatie, vertelt Brand van ‘t Hof, algemeen directeur bij AWL. „Het is ons doel om onze klanten voorop te laten lopen in een innovatieve en competitieve markt. Gemotiveerde en kundige medewerkers zijn hierbij van levensbelang.”

Zeker met het oog op de schaarste aan technisch personeel is de gerichte instroom van ervaren vakmensen en jonge talenten voor AWL essentieel. De organisatie kan daardoor niet alleen groeien, maar ook in de toekomst aan de klantvraag blijven voldoen. Een belangrijk speerpunt hierbij is de ontwikkeling van haar medewerkers. Medewerkers kunnen zich door middel van trainingen, opleidingen, coaching en learning-on- the-job blijven ontwikkelen in hun vak, waardoor ze meerwaarde bieden voor AWL.

De 500e medewerker die AWL verwelkomt, is Petr Merka uit Praag. Hij zal als financieel manager aan de slag gaan. Petr: „Mijn eerste ervaring met AWL is zeer positief. De organisatie is transparant en recht-door- zee en heeft gepassioneerde en getalenteerde professionals. Ik zie er dan ook enorm naar uit om gezamenlijk te werken aan de toekomst en de groeidoelstelling van AWL.”

Petr is de 500e vaste medewerker van AWL. Daarnaast maakt AWL gebruik van een grote groep inleners en studenten. Daarmee komt het totale aantal dagelijkse medewerkers van AWL boven de 600. De groep gemotiveerde en kundige mensen heeft passie voor het ontwerpen en bouwen van hightech-productiesystemen. Gezien de groei in binnen- en buitenland verwacht AWL binnen afzienbare tijd haar 1000e medewerker te kunnen verwelkomen. Kijk voor actuele vacatures bij AWL op http://www.awl.nl/careers.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Zivid, AWL en Fizyr slaan handen in één bij Automate Show

AWL nodigt je uit voor LogiMAT 2024!

Politieke partij BBB onderstreept belang MKB-initiatieven tijdens werkbezoek aan AWL

AWL nodigt u uit voor de Parcel + Post Expo!

AWL-Techniek Holding B.V.