Lyla productiedashboard

Uw digitale productiecoach

Als producent wilt u uw productie zo efficiënt en optimaal laten verlopen. Maar op welke manier gaat u dit bereiken? Waar liggen verbetermogelijkheden en hoe effectief zijn deze? Hoe zorgt u er voor dat prestaties van uw productie minimaal op niveau blijven of verbeteren? Hoe verdien ik sneller mijn investering terug? Deze en vele andere vragen kunnen worden door Lyla; uw digitale productiecoach.

Lyla is een productiedashboard dat u helpt om data uit de machine te verzamelen en te evalueren, zodat u op de eenvoudigst mogelijke manier kunt profiteren van de waarde ervan. Lyla is ontworpen om u bij elke stap van dit proces te begeleiden. We willen u graag laten zien hoe Lyla werkt en hoe het van waarde kan zijn voor uw productielocatie.

Lyla helpt u bij het verzamelen en evalueren van de data uit uw machines.

U kunt Lyla via elke moderne webbrowser en apparaat openen. Echter betekent dit niet dat Lyla verbonden is met het internet. De Lyla-server wordt geïnstalleerd op locatie zodat uw gegevens uw productiefaciliteit niet zonder uw toestemming verlaten. Lyla wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk dashboard dat op vier niveaus inzicht geeft.

1. Overzichtspagina

Het eerste niveau toont nauwkeurige rapporten en live-inzichten in de productiestatus van alle machines die op het system aangesloten zijn en het geeft het meest dringende onderhoud weer.

2. Rapporten

Het tweede niveau is een overzicht van de machine-crossing rapporten. Dit geeft het prestatieniveau van de machines aan en het zal potentiële verbeterpunten binnen de machine of de productielijn weergeven.

3. Machine analytics

Het derde niveau biedt u specifieke statistieken over de machine om zo de potentiële verbeterpunten aan te geven.

4. Zone statistieken (in ontwikkeling)

Het laatste niveau geeft u inzicht in specifieke statistieken van een bepaald logistiek gebied in de machine waarvoor optimalisatie mogelijk is.

Ja, ik wil meer informatie over Lyla!