M-Line Jig

AWL helpt haar klanten wereldwijd met hoogwaardige producten en uitstekende service. De wereld verandert echter voortdurend. Prijzen en doorlooptijden staan onder toenemende druk. Het is onze missie om passende oplossingen te bieden. De kwaliteit en flexibiliteit van onze mallen (jigs) is cruciaal voor een stabiele productiviteit. Momenteel werken we aan ontwikkelingen op verschillende gebieden en hebben wij onze eigen modulaire state-of-the-art mal ontwikkeld: M-Line Jig.

Voordelen van een modulaire mal

De M-Line Jig is gebouwd volgens het modulaire principe om zo te kunnen inspelen op de veeleisende veranderingen in de markt. Door standaardisatie van de componenten verhogen we de kwaliteit, hanteren we wereldwijde normen en hebben zowel de klant als AWL een duidelijk begin en einde van het project. Resulterend in reductie van tijd.  Wanneer er andere eisen aan het eindproduct komen, is het mogelijk om de M-Line Jig gemakkelijk aan te passen en hoeft niet een hele mal vervangen te worden.

Wat maakt onze M-Line Jig uniek?

Door uitgebreid onderzoek en testen creëren we het benodigde product voor de klant. We passen nieuwe productietechnieken toe met lasersnijden en 3D-printen. We engineeren slim door gebruik te maken van standaard frames, onderdelen en componenten. Dit helpt ons om de mal snel en eenvoudig te monteren. Ook verhoogd het de onderhoudbaarheid van een mal en kunnen wijzigingen eenvoudiger worden uitgevoerd. Door modulariteit is het voor AWL mogelijk om de mal te bouwen in een flow line productie, wat resulteert in het sneller kunnen leveren van de mal.

AWL | M-Line Jig Fixture Exchange

Ja, ik wil meer informatie over M-Line Jig

M-Line Machines

Naast M-Line Jig levert AWL ook modulaire machines!