Modulaire oplossingen

M-Line: de basis voor de flexibele toekomst

Hoe is het mogelijk om snel een nieuw eindproduct te lanceren maar nog voor de lancering alweer in te spelen op veranderingen die uw klant vraagt? Hoe gaat u om met de prijsdruk en globalisering van de markt? De steeds meer eisende eindconsument vraagt om een made for me aanpak en niet om made to sell massaproductie, maar de time-to-market wordt steeds korter. In dit lastige speelveld wil AWL oplossingen aanbieden waardoor u vandaag voorbereid bent op de toekomst van morgen. Wij geloven dat modulariteit, in combinatie met globale beschikbaarheid, productkennis en betrokken projectmanagement, een onverslaanbare combinatie is.

Onze oplossing: M-Line

Door het starten van een modulair ontwikkelprogramma, kan AWL succesvol modulaire productie-concepten aanbieden die nog steeds aanpasbaar zijn: M-Line. Met M-Line vertaalt AWL uw vraag naar een flexibel en klant specifiek productieconcept dat garant staat voor jarenlange zorgeloze en kosteneffectieve productie; Eensuring global productivity. M-Line ondersteunt de strategie om het productieproces te standaardiseren maar ook om de efficiëntie van uw productiecapaciteit te vergroten. Ondertussen heeft AWL al meerdere M-Line-machines en -mallen verkocht en onze klanten zijn tevreden; modularisatie werkt!

M-Line Machines

Onze M-Line Machines zijn de basis voor een zorgvrije productie: stabiele software, hoge laskwaliteit en optimale cyclustijden. De machine bestaat uit flexibele modules zodat AWL voor iedere vraag de optimale machine kan configureren.

 

M-Line Jig

Het hart van elke machine is de mal. Binnen ons M-Line-concept hebben wij een modulaire mal ontwikkeld: M-Line Jig. Dit is een flexibel malconcept met een modulair frame en uitwisselbare nesten. Door de gestandaardiseerde componenten zijn wij in staat om snel een mal met hoge kwaliteit te produceren en te leveren. Doordat de nesten uitwisselbaar zijn, is de mal gemakkelijk aan te passen.

De toekomst van M-Line

De wereld blijft veranderen. AWL kijkt vooruit en is altijd in beweging om zo te kunnen anticiperen wat komen gaat. Toenemende automatisering in logistiek, verdere robotisering en digitalisering zullen ons uitdagen om huidige ideeën te veranderen in nieuwe slimme concepten. M-Line ligt aan de basis van de flexibele toekomst.

Geïnteresseerd in onze modulaire oplossingen?

Neem dan contact met ons op.