Samenwerking tussen Universiteit Twente en Perron038

Vorige week vierde Perron038 de nieuwe samenwerking met de University of Twente (UT). Samen met hogeschool @Windesheim gaat de UT onderzoeken hoe zij hun technologische kennis en onderwijs kunnen koppelen aan de activiteiten op Perron038. In dit proces richten zij zich op drie belangrijke thema’s: onderwijs, leven lang ontwikkelen en innovatie.

Onze Director External Affaires en voormalig CEO Piet Mosterd was bij dit feestelijk moment aanwezig. Piet zet namelijk zijn passie nog steeds in om technische opleidingen, de studenten en de professionals in het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. Zo ook bij Perron038, waar AWL één van de founding partners is. Alles met één maatschappelijk doel voor ogen: elkaar helpen bij het ontwikkelen van kennis en deze met elkaar te delen in een innovatieve projectomgeving.

Door de kennis van de UT en hogeschool @Windesheim te combineren met het netwerk van Perron038, wordt de regio nog beter voorbereid op toekomstige technologische en maatschappelijke uitdagingen. Wij kijken uit naar de mooie ontwikkelingen die hieruit gaan voortkomen!

Lees hier het hele artikel (Dutch only).

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Samenwerking tussen Universiteit Twente en Perron038

Vanderlande & AWL leveren robottechnologie aan DHL

AWL host Veluwse Innovatieprijs & CAI Challenge Award

AWL Tech Days 2024: The Next Step!

AWL-Techniek Holding B.V.