E-Line

Uw instap tot automatisering en een hoge productiviteit

Beperken hoge investeringskosten uw zoektocht naar nieuwe zakelijke kansen? Zoekt u een betaalbare booglasmachine die niet ten koste gaat van de kwaliteit? Maak kennis met E-Line. Ontworpen om efficiënt, economisch, gebruiksvriendelijk, ergonomisch en uw toegang tot nieuwe zakelijke kansen te zijn.

Efficiënt

Net als de andere machines van AWL biedt E-Line lassen van hoge kwaliteit. Dit is mogelijk dankzij de integratie van verwisselbare mallen. Standaardisatie garandeert kwaliteit en zorgt dat de mal gemakkelijk kan worden vervangen. De E-Line-machine heeft een compact ontwerp, waardoor u uw vloerruimte maximaal kunt benutten.

Wij kozen er bij de ontwikkeling van E-Line voor om optimaal te profiteren van onze expertise en technische kennis. Het hart van dit concept wordt gevormd door de centrale robotbesturing, die de efficiëntie verbetert en de veiligheid garandeert.

Economisch

Met E-Line kunt u uw reputatie op de wereldmarkt verbeteren met minder middelen. De totaaloplossing voldoet aan de belangrijkste vereisten van de TIER 1 en 2, zoals veiligheid en hoge kwaliteit – zónder het hoge prijskaartje. Door het machineontwerp te vereenvoudigen en tegelijkertijd de mallen aan te bieden waarmee AWL zijn positie als wereldwijde marktleider veroverde, hoeft u niet meer te kiezen tussen kwaliteit en kosten.

Wanneer u klaar bent om te zien hoe E-Line u geld en middelen kan besparen, bent u klaar voor de E-Line Configurator. Deze software verlaagt de gemiddelde tijd tot een offerte met tot wel 80% en stroomlijnt het aankoopproces. De transparantie in prijs garandeert dat u nooit wordt verrast door onverwachte kosten.

Wij keken naar de lokale markt in plaats van in te kopen bij buitenlandse leveranciers en vonden belangrijke lokale spelers. Daarmee waarborgen wij dat onze leveranciers tijdig leveren en aan alle afspraken voldoen.

Gebruiksvriendelijk

E-Line is hét bewijs van de AWL-filosofie voor turnkey-oplossingen. Dankzij de eenvoud van de machine, zijn er minimale trainingseisen voor uw operators en kunt u snel aan de slag met uw productie.

Ergonomisch

E-Line is ontworpen om het laden en lossen van de machine te vereenvoudigen. Doordat de machine kleiner is, heeft de operator minder bewegingen nodig en zijn onderhoudsactiviteiten gemakkelijk toegankelijk.

Instapmodel

Met de E-Line-machine brengt u uw productiecapaciteit tot nieuwe hoogten. E-Line is uw brug naar nieuwe markten en avonturen. E-Line garandeert niet alleen uw wereldwijde productiviteit, maar ook een hoge kwaliteit en uitstekende beveiliging.

Drie modellen

E-Line biedt drie verschillende modellen die gegarandeerd aansluiten op al uw productiebehoeften: een automatische draaitafel, een handmatige draaitafel en een cel met twee stations.

De stappen richting uw eigen E-Line

Uw tijd is waardevol. Daarom ontwikkelden wij de E-Line Configurator en E-Line App om het selectieproces te verbeteren en te zorgen dat u een E-Line krijgt die optimaal is afgestemd op uw behoeften. Met deze hulpmiddelen kunt u het budget, ontwerp en uiterlijk in recordtijd evalueren.

E-Line Configurator

Met de E-Line Configurator biedt AWL u direct een offerte. Onze verkopers kunnen u een conceptbudget van uw E-Line-machine presenteren, inclusief de vereiste specificaties die zijn afgestemd op uw budget.

Het hulpprogramma beschikt over een up-to-date database met daarin alle onderdelen voor elke versie van E-Line en berekent uw investering in een paar minuten.

E-Line App

Met deze app op basis van augmented reality kunt u uw E-Line visualiseren. Bekijk zelf hoe uw E-Line er precies uit zal zien (en passen) op uw werkvloer voordat deze wordt gebouwd.

  • Visualiseer uw machine en kies zelf welke verschillende componenten moeten worden opgenomen en welke niet;
  • Integreer 3D-modellen realtime met behulp van augmented reality;
  • Met de app kunnen wij u een goed beeld geven van de machine zonder dat we elkaar zien;
  • Alles zichtbaar op een mobiel apparaat.

De toekomst van E-Line

E-Line is het toonbeeld van de 30 jaar ervaring van AWL met lasmachines. Wij weten wat er nodig is om machines te bouwen met hoge productie-eisen. Daardoor kunnen wij uw wereldwijde productiviteit waarborgen met een betaalbare oplossing. We blijven E-Line ontwikkelen, zodat u uw productiviteit nog verder kunt verbeteren.

Ja, ik wil meer informatie over E-Line!