Global Board

Onze Global Board

Brand van ’t Hof – Chief Executive Officer

“Mijn passie ligt bij techniek. Technologie drijft de toekomst en drijft innovatie. We moeten continu durven te veranderen en te innoveren, want relaties met klanten, leveranciers en medewerkers veranderen ook. Wereldwijd delen we dezelfde passie. Door slimmer samen te werken en te genieten, maken wij samen het verschil en succes.”

Marco Kok - Chief Financial Officer

“Trots en betrokkenheid is wat de medewerkers van AWL typeert. Beiden hebben nadrukkelijk bijgedragen aan de solide en onderscheidende onderneming die AWL thans is. Door te focussen op het bestendigen van AWL’s financiële stabiliteit, en het waarborgen van organisatorische wendbaarheid, en kwaliteit en snelheid in de uitvoering van AWL’s primaire en ondersteunende processen, probeer ik een bijdrage te leveren aan het ontsluiten van het enorme toekomstig potentieel van deze prachtige onderneming. In het belang van- en in nauwe samenwerking met AWL’s medewerkers, stakeholders en ketenpartners. En dat maakt mij trots en betrokken.”

Guido Roncken - Chief Operating Officer

‘’AWL is een hoogwaardig technisch bedrijf met bijzondere oplossingen en nog tal van goede ideeën voor een uitdagende en in ontwikkeling zijnde markt.  Het is de taak van operations om de omzetgroei en marktverwachtingen intern waar te maken. Als COO ben ik daarin de kartrekker en wil samen met mijn collega’s AWL gereed maken voor de toekomst. Ik mag hiervoor elke dag samenwerken met enthousiaste mensen met een enorme drive voor kwaliteit en innovatie.‘’

Arjen Vos – Director Strategy & Development

“Betrokken zijn bij een wereldwijd hightech bedrijf als AWL -met een sociaal hart- is een voorrecht. De verbinding maken tussen mensen en teams, complexe uitdagingen oplossen en samen werken aan de toekomst zijn de dingen die mij gedreven maken. Door continu te werken aan technische- en sociale innovatie, houden wij onze klanten voorop in hun markt.”

Pierre Verwegen - Director of Foreign Locations

“Met mijn achtergrond in verschillende industriële verkoop- en managementfuncties, heb ik de uitdaging en het plezier ervaren om verbinding te maken met externe en interne belanghebbenden.
Geen verbinding geen dialoog, geen dialoog geen vooruitgang! Een bijkomend motiverend element voor mij is altijd geweest om te interacteren op een globaal speelveld. Cross-cultureel verbinden in een respectvolle dialoog en dingen voor elkaar krijgen over de grenzen heen.

In mijn rol bij AWL voel ik me bevoorrecht dat ik onze buitenlandse vestigingen mag dienen in hun continue bedrijfsontwikkeling, dat ik waar en wanneer nodig een brug kan slaan tussen de actoren en waar mogelijk synergie kan creëren.”