Projectrealisatie

Laten we samen bouwen!

Projectrealisatie is de kernactiviteit van ons bedrijf waarbij uw product tot leven komt en wij gaan werken om uw verwachtingen te overtreffen. Tijdens de projectrealisatie, vanaf de start tot aan de oplevering, is projectmanagement de belangrijkste schakel tussen u en onze organisatie. Het succes van uw bedrijf is onze belangrijkste prioriteit. Van de betrokkenheid bij het ontwerp van het product (conceptfase) tot aan de service na de oplevering van de machine(s). AWL neemt u met elke stap mee door middel van nauwe samenwerking en heldere communicatie.

Wij hebben ons eigen professionele projectmanagementstructuur, maar staan natuurlijk altijd open voor uw structuur, methoden en technieken om hier optimaal op aan te sluiten. Ook bij tussentijdse wijzigingen in het product denkt AWL met u mee. Met onze 30 jaar ervaring zijn wij in staat projecten professioneel op te pakken, in goede banen te leiden en succesvol en snel af te ronden. Wij ontzorgen van A tot en met Z. AWL is een wereldwijd opererend bedrijf met zes vestigingen over drie continenten. Dankzij onze toegewijde en wereldwijde accountstrategie zorgt AWL ervoor dat u weet bij wie u moet zijn en dat u snel en adequaat wordt geholpen. Wereldwijde aanwezigheid, lokale ondersteuning!

AWL ontwerpt, bouwt en integreert automatiseringsoplossingen voor klanten over de hele wereld. Veiligheid, kwaliteit en levertijd staat bij ons hoog in het vaandel.

Waarmee kunnen wij u helpen? Neem contact op met ons op.