Slimme concepten

Het ontzorgen zit AWL in het DNA; vanaf uw productontwikkeling denken wij al met u mee.

Als wereldwijde systeemintegrator levert AWL meerwaarde door verschillende verbindingstechnieken, zoals laser-, weerstand- en booglassen, lijmen en koude verbindingen, te combineren met andere oplossingen zoals mechanisch bewerken, buigen en snijden. Dit doen wij al bijna 30 jaar voor de automobiel-, metaalverwerking- en automatiseringsindustrie. Ook voor logistieke- en assemblagevraagstukken bent u bij AWL aan het juiste adres.

Wij bedenken samen met u competitieve oplossingen, waarin apparatuur (robots, lasbronnen e.d.) zo effectief mogelijk wordt ingezet. Veiligheid, vloeroppervlakte en prijs zijn daarbij belangrijke pijlers. De oplossingen (machines en tooling) zijn allemaal gebaseerd op onze modulaire principes. Zo leveren wij een optimaal resultaat tussen snelheid, kwaliteit, stabiliteit- en kostprijsbeheersing van uw productie.

Consultancy

Het kiezen van het slimste en meest economische productieconcept is een complexe opgave. Het ontwerpen en construeren van een machine vereist brede kennis van veel aspecten van zowel lassen als machinebouw. Onze hoogopgeleide creatieve mensen denken tijdens een oriënterende workshop graag met u mee.

Tijdens een workshop kunt u uw conceptideeën van product(opbouw) en bijbehorend machine laten zien. Wij lopen er samen met u doorheen om te kijken hoe het door de ogen van AWL ook zou kunnen. Dit resulteert vaak in een verscherping van de content.

Ja, ik heb interesse in een oriënterende workshop!