Play

Ensuring global productivity

Welkom op onze nieuwe website!

We stellen uw feedback op prijs om uw digitale AWL-ervaring te verbeteren. Klik hier om uw feedback te delen.

Uw wereldwijde partner

AWL opereert wereldwijd en voorziet lokaal in uw specifieke behoeftes voor uw productieprocessen met vijf vestigingen op drie continenten. Wij garanderen een hoge productiviteit van het productieproces van onze klanten door slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën. U kunt een wereldwijde standaard, kwaliteit en service verwachten.

LEES VERDER

Projectrealisatie

Wij leveren wat wij beloven, op tijd en binnen budget. Het realiseren van een goede samenwerking met onze klanten en een effectieve projectaanpak is voor ons de enige weg om complexe projecten succesvol op te leveren. AWL heeft jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement en hierdoor zijn wij in staat projecten op te pakken, in goede banen te leiden en succesvol en snel af te ronden.

LEES VERDER

AWL ontzorgt van A tot en met Z.

Turn key oplossingen

AWL biedt de zekerheid van constante productie en een uitstekende eindproductkwaliteit door slimme machineconcepten van wereldklasse te ontwerpen waarmee wij u een voordeel geven ten opzichte van uw concurrenten. Onze engineers nemen u mee in een gedegen en creatief proces om een economische oplossing te realiseren. Voor onze machines hanteren wij een modulaire aanpak om u een hoge standaard te kunnen garanderen. Onze machinesoftware is onderscheidend door een hoge betrouwbaarheid en intuïtieve en slimme machinebesturing.

LEES VERDER

Service

Ons serviceteam bestaat uit ervaren, getrainde mensen met veel kennis van onze machines. Met ons complete serviceprogramma werken wij samen met u aan globale effectiviteit en efficiëntie van uw productieprocessen.

LEES VERDER

Wij ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen, opgebouwd uit standaard bouwstenen.

Modularisatie

Met modulaire oplossingen voor machines en software wordt uw vraag vertaald naar een flexibel en klantspecifiek productieconcept dat garant staat voor jarenlange zorgeloze en kosteneffectieve productie. Modularisatie is dé strategie om uw productieproces te standaardiseren en de efficiëntie van uw productiecapaciteit te verhogen.

LEES VERDER

Technologieën

Met slimme, flexibele machines, innovatieve technologieën, intuïtieve machinebediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole, geeft AWL u hét onderscheidend vermogen. De inzet van de meest geschikte verbindingstechniek en het gebruik van Vision en kwaliteitscontrole zorgen voor complete oplossingen voor uw productieproces.

LEES VERDER

Innovatie

AWL streeft er voortdurend naar om het niveau van ervaring en expertise in alle delen van het bedrijf te vergroten. We investeren meer dan 5% van onze omzet in Research & Development en ontwikkelen toepassingen voor nieuwe technologieën, zoals Vision en kwaliteitscontrole, slimme robottoepassingen en augmented reality.

LEES VERDER

Experience center

Het Experience center biedt de mogelijkheid om testopstellingen te realiseren en om proef- en voorseries te draaien. Er worden betrouwbare toepassingen gerealiseerd op basis van de nieuwste technologieën. Daarnaast voeren wij er lasproeven uit zodat wij nieuwe ontwikkelingen van onze klanten kunnen valideren.


LEES VERDER
600+
Medewerkers
24/7
Service Online
5
Vestigingen
50
Jaar ervaring

Laatste nieuws

 • Adient prijst AWL met twee awards

  Lees meer
 • AWL breidt haar portfolio uit naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland

  Lees meer
 • Wouter Zweers over AWL aan het woord in Industrial Laser Solutions

  Lees meer
 • Brose bekroont AWL met ‘Supplier of the Year Europe 2016’

  Lees meer

Wilt u meer weten over onze verbindingsoplossingen?

Neem contact met ons op

Wilt u bij ons werken?

Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Maria dels Angels Ferrero

Junior Robot Controls Engineer

Read the story

Vacancy

We are looking for a Robotprogrammeur to strenghten our Robotic Controls Engineering team in The Netherlands .

Solliciteer nu!

Werken bij AWL? Bekijk dan snel onze vacatures!

Vacancies

Share

Facebook Twitter LinkedIn Email
Back to top