AWL update | Coronavirus

Geachte relatie,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 willen wij u informeren over de maatregelen die door AWL worden genomen ten aanzien van de wereldwijde verspreiding van het coronavirus. AWL volgt de adviezen en aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), lokale autoriteiten en adviesinstanties met betrekking tot COVID-19 op de voet. Het doel van deze maatregelen is om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties te beschermen en om negatieve effecten op de leveringsketens zoveel mogelijk te voorkomen.

  • Wij gaan door met het leveren van onze diensten vanaf onze locaties op afstand. Afspraken op locatie worden, indien mogelijk, vervangen door contact op afstand. Wij blijven via uw vaste contactpersoon bereikbaar via telefoon of Skype.
  • In deze moeilijke tijden willen wij onze klanten een optimale service bieden zonder onze medewerkers of die van onze partners in gevaar te brengen. Onze project- en accountmanagers zullen maatregelen nemen om onze en uw veiligheid te garanderen.
  • Toegang tot onze locaties is op dit moment beperkt en alleen mogelijk onder strenge voorwaarden. Als u het voornemen had om een bezoek te brengen aan AWL, verzoeken wij u om met uw contactpersoon binnen AWL contact op te nemen om te bespreken hoe hiermee om te gaan.

Wij gaan er vanuit dat u alles zult doen dat in uw vermogen ligt om dreigende bottlenecks in uw leveringsketen te voorkomen. Als u desondanks leveringsproblemen verwacht, verzoeken wij u om uw vaste contactpersoon op de inkoopafdeling onmiddellijk hierover op de hoogte te stellen.

Wij willen u verzekeren dat wij als AWL maximale aandacht aan deze situatie besteden en al onze inspanningen richten op een zo soepel mogelijke samenwerking met onze partners, zodat we de gevolgen van het coronavirus zo laag mogelijk kunnen houden. Het beschermen van de gezondheid van onze en uw medewerkers is onze hoogste prioriteit. Aarzelt u bij alle vragen die u mocht hebben niet om contact met ons op te nemen. Wij danken u nogmaals voor uw onverminderde vertrouwen in ons.

Met vriendelijke groet,

Brand van 't Hof
CEO

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Modulaire bouw van maatwerk machines een sprookje?

Fizyr en AWL gaan samenwerken

‘Smart customization’ een interview in AMS magazine

Veilige cobot, gevaarlijk proces

AWL-Techniek Holding B.V.