AWL verwelkomde voor het eerst gezamenlijk hun wereldwijde klanten in het nieuwe hoofdkantoor

Tijdens ons jaarlijkse klantenevenement, de AWL Tech Days, is het nieuwe hoofdkantoor van AWL in Harderwijk geopend door onze Business Unit managers. Hier waren een groot aantal internationale klanten bij aanwezig. Het pand is nu twee jaar in gebruik en dus was het hoogtijd om een ​​lintje door te knippen met onze klanten.

We waren blij om de AWL Tech Days weer fysiek te houden. Na twee jaar het evenement online te hebben georganiseerd, konden we eindelijk face-to-face 'good to see you' zeggen. Tijdens het evenement lieten we onze gewaardeerde klanten ons nieuwe hoofdkantoor zien; er waren interessante presentaties en volop netwerkmogelijkheden.

Onze visie en ambitie

"Ensuring Global Productivity" is de ambitie van AWL, maar om die pay-off te definiëren hebben we het gespecificeerd met: “we drive our customers' advanced automation processes with smart robotic solutions.”  Dat is waar AWL voor staat en waar onze collega's 's ochtends voor uit bed komen. We werken als één team in een veilige en sociale sfeer en maken graag onze ambities waar.

We verwelkomden vrienden en familie in de wereld van AWL

We kunnen onze ambities niet waarmaken zonder onze toegewijde collega's. Zij zijn de primaire bron voor ons huidige en toekomstige succes en dat van onze klanten. En achter elke unieke collega staan ​​familie en vrienden die hen steunen in wat ze doen. Daarom hebben we onze deuren óók geopend voor iedereen die AWL wilde komen bekijken tijdens de Showcase van AWL.

Met meer dan 2.000 bezoekers in één week kunnen we terugkijken op succesvolle evenementen waarin we onze nieuwe innovaties, indrukwekkende machines en het mooie bedrijf dat we zijn, hebben kunnen laten zien!

Benieuwd hoe ons nieuwe duurzame pand eruit ziet? Klik dan hier!

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Ontdek Robot Automatisering op PACK EXPO Las Vegas

AWL’s nieuwste innovatie: laserlasapparatuur én complete productielijnen voor bipolaire platen

RvC-lid François Carstens neemt na 12 jaar afscheid als commissaris van AWL

Celebrating 30 Years: Your Sustainable Partner

AWL-Techniek Holding B.V.