AWL wint Brose Finalist Innovation Award

Tijdens een strategie sessie met Brose heeft AWL onlangs in ontvangst mogen nemen: de Brose Finalist Innovation Award. "Wij zijn erg blij en trots met deze award, omdat het laat zien dat de ontwikkelingen die wij bij AWL doen, gewaardeerd worden door onze klanten.", aldus Johannes van Dorp, Business Unit Manager Automotive. 

Naast deze blijk van waardering belooft het ook iets voor de toekomst, namelijk het standaardiseren en modulariseren van machines en mallen voor Brose. Hierdoor is het mogelijk om machines via een raamwerkovereenkomst aan te bieden, hetgeen efficiëntie en rust geeft in zowel ons aanbiedings- als voortbrengingsproces.

Al meer dan 13 jaar realiseren wij machines voor onze klant Brose. Om deze klant nog beter te bedienen, heeft AWL een platform van modules ontwikkeld voor laserlassen, booglassen en mallen: een modulaire lijn. Door modulair te bouwen, is er optimale flexibiliteit als het gaat om verschillende productvarianten en het verhogen of verlagen van de productiecapaciteit. Ook is het mogelijk om een machine opnieuw in te zetten.

Door de trends in de markt te volgen, naar onze klanten te luisteren, ons gezonde verstand en onze expertise te gebruiken, kunnen wij antwoorden en oplossingen bieden voor de uitdagingen die op ons afkomen. Dit doen wij door innovatieprojecten uit te voeren en door te werken aan open innovaties. Open innovatie houdt voor ons in dat wij actief deelnemen en samenwerken aan innovatieprojecten met klanten, leveranciers, partners, universiteiten en kennisinstituten.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

AWL nodigt je uit voor LogiMAT 2024!

Politieke partij BBB onderstreept belang MKB-initiatieven tijdens werkbezoek aan AWL

AWL nodigt u uit voor de Parcel + Post Expo!

Ontdek Robot Automatisering op PACK EXPO Las Vegas

AWL-Techniek Holding B.V.