Celebrating 30 Years: Your Sustainable Partner

Van 14 tot 15 juni 2023 organiseerde AWL de AWL Tech Days 2023, met als thema "30 years: Your Sustainable Partner". Dit klantevenement bracht een divers publiek samen om drie decennia aan waardevolle partnerschappen te vieren en tegelijkertijd de weg naar een duurzame toekomst te verkennen.

De AWL Tech Days omvatte een snelcursus over duurzaamheidsrapportage, waarbij de dynamische veranderingen, die op er dit gebied worden verwacht, werden benadrukt. Aanwezigen kregen inzicht in bredere aspecten van duurzaamheid, verder reikend dan energie, cradle-to-cradle-principes en emissies. Gesprekken en presentaties draaiden om het belang van duurzame partnerschappen, niet alleen bij het stimuleren van innovatie, maar ook voor het aanpakken van toekomstige uitdagingen op het gebied van automatisering.

Met de nadruk op ons streven naar innovatie, presenteerde AWL hoogtechnologische projecten en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lassen, pick-and-place en automatisering. Deze demonstraties benadrukten onze toewijding om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie, terwijl we duurzaamheid bevorderen.

Tijdens boeiende netwerkmogelijkheden konden deelnemers in contact komen met collega’s van AWL om waardevolle inzichten te verkrijgen in partnerschapsontwikkeling en de rol ervan bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen.

Het evenement zorgde voor een inspirerende verbreding van de horizon, waarbij deelnemers werden geïnspireerd om verder samen te werken en de steeds veranderende duurzaamheids- en automatiseringswereld te verkennen.

We begonnen met het vieren van ons jubileum door op 10 juni 2023 onze toegewijde collega's en hun partners te eren en bedanken. Met het besef dat de ambities van AWL niet kunnen worden verwezenlijkt zonder onze toegewijde collega’s, zijn zij de belangrijkste bron voor ons huidige en toekomstige succes, evenals dat van onze klanten. Bovendien opende AWL haar deuren om het geïnteresseerde technische publiek tijdens het AWL Tech Event te verwelkomen, waarbij een kijkje in de keuken werd geboden van ons baanbrekende hoogtechnologische werk.

 

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Ontdek Robot Automatisering op PACK EXPO Las Vegas

AWL’s nieuwste innovatie: laserlasapparatuur én complete productielijnen voor bipolaire platen

RvC-lid François Carstens neemt na 12 jaar afscheid als commissaris van AWL

Celebrating 30 Years: Your Sustainable Partner

AWL-Techniek Holding B.V.