Inspirerend bezoek van PEC Zwolle en Regio Zwolle United aan AWL

Op vrijdag 14 juni ontvingen wij met trots PEC Zwolle en Regio Zwolle United voor een inspirerend bezoek op ons hoofdkantoor in Harderwijk. Als wereldwijde partner in slimme gerobotiseerde oplossingen openden we onze deuren voor een exclusieve rondleiding en een netwerksessie.

Programma hoogtepunten

  • Ontvangst en welkom: We verwelkomden de gasten samen met Sipko Adriaansen (Head Business Relations) en Eilt Staal (Directeur Regio Zwolle United).
  • Presentatie door CEO: Onze CEO, Brand van 't Hof, gaf een inspirerende presentatie over het AWL DNA, onze wereldwijde voetafdruk en innovatieve technologieën.
  • Exclusieve Rondleiding: De bezoekers kregen een unieke kijk achter de schermen in onze 10.000 vierkante meter grote productiehal, waar onze collega’s bouwen aan geavanceerde machines
  • Netwerkborrel: We sloten de middag af met een gezellige netwerkborrel, waarbij onze CFO, Marco Kok, een dankwoord uitsprak.

Dit bezoek bood de sponsoren en partners van PEC Zwolle en Regio Zwolle United niet alleen een kijkje achter de schermen, maar ook voor alle drie de partijen waardevolle netwerkmogelijkheden.

We zijn trots om partner te zijn van deze mooie Nederlandse voetbalclub!

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

AWL host Veluwse Innovatieprijs & CAI Challenge Award

AWL Tech Days 2024: The Next Step!

Inspirerend bezoek van PEC Zwolle en Regio Zwolle United aan AWL

Zivid, AWL en Fizyr slaan handen in één bij Automate Show

AWL-Techniek Holding B.V.