Voor wereldwijde productiviteit

Onze slimme robotoplossingen zijn de drijvende kracht achter de geavanceerde automatiseringsprocessen van onze klanten.

  • Automotive
  • Algemene industrie
  • Logistiek

Building the future together

Uw wereldwijde partner

AWL opereert wereldwijd als specialist in verbindingstechnologie. Wij voorzien lokaal in uw specifieke behoeftes voor uw productieprocessen met vijf vestigingen op drie continenten. AWL garandeert een hoge productiviteit van het productieproces van haar klanten door slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën. U kunt een wereldwijde standaard, kwaliteit en service verwachten.

Projectrealisatie

Wij leveren wat wij beloven, op tijd en binnen budget. Het realiseren van een goede samenwerking met onze klanten en een effectieve projectaanpak is voor ons de enige weg om complexe projecten succesvol op te leveren. AWL heeft jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement en hierdoor zijn wij in staat projecten op te pakken, in goede banen te leiden en succesvol en snel af te ronden.

AWL maakt het leven makkelijker van A tot Z.

We ontwikkelen maatwerkoplossingen, opgebouwd uit standaard bouwstenen.

Turn key oplossingen

AWL staat bekend om het bedenken van slimme machineconcepten van wereldklasse om aan uw wensen te voldoen. Hierdoor maken wij machines die niet alleen prijsaantrekkelijk zijn, maar ook een verbetering in uw productiviteit betekenen en vaak minder ruimte innemen op uw werkvloer. Onze engineers houden van complexe uitdagingen. Daagt u ze uit?

Service

Ons serviceteam bestaat uit ervaren, getrainde mensen met veel kennis van onze machines. Met ons complete serviceprogramma werken wij samen met u aan globale effectiviteit en efficiëntie van uw productieprocessen.

Heeft u een vraag over uw AWL-machine? Of wilt u hem laten onderhouden? Ons serviceteam staat voor u klaar!

Modulaire oplossingen

AWL gelooft in het bieden van de beste oplossingen met concurrerende prijzen en snelle doorlooptijden. Met M-Line vertaalt AWL uw vraag naar een flexibel en klantspecifiek productieconcept dat garant staat voor jarenlange zorgeloze en kosteneffectieve productie; Ensuring global productivity. Modularisatie is dé strategie om uw productieproces te standaardiseren en de efficiëntie van uw productiecapaciteit te verhogen.

Technologieën

Met slimme, flexibele machines, innovatieve technologieën, intuïtieve machinebediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole, geeft AWL u hét onderscheidend vermogen. De inzet van de meest geschikte verbindingstechniek en het gebruik van Vision en kwaliteitscontrole zorgen voor complete oplossingen voor uw productieproces.

Innovatie

AWL streeft er voortdurend naar om het niveau van ervaring en expertise in alle delen van het bedrijf te vergroten. We investeren substantieel in Research & Development en ontwikkelen toepassingen voor nieuwe technologieën, zoals Vision en kwaliteitscontrole, slimme robottoepassingen en augmented reality.

0

Medewerkers

24/7

Service Online

0

Vestigingen

0

Jaar ervaring

0

Studenten per jaar

0

Nationaliteiten

0

Incompany trainingen

Laatste nieuws.

Het belang van talentontwikkeling voor de internationale groei van AWL

Machines in beweging…

Vanderlande en AWL bundelen krachten voor ontwikkeling gerobotiseerde small item picker

Bezoek AWL op EuroBLECH 2022 in Hannover

Wilt u meer weten over onze verbindingsoplossingen?