Voor wereldwijde productiviteit

Onze slimme robotoplossingen zijn de drijvende kracht achter de geavanceerde automatiseringsprocessen van onze klanten.

  • Automotive
  • Metaalbewerking
  • Logistiek
  • Energietransitie

Building the future together

Uw wereldwijde partner

AWL opereert wereldwijd als specialist in verbindingstechnologie. Wij voorzien lokaal in uw specifieke behoeftes voor uw productieprocessen met vijf vestigingen op drie continenten. AWL garandeert een hoge productiviteit van het productieproces van haar klanten door slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën. U kunt een wereldwijde standaard, kwaliteit en service verwachten.

Projectrealisatie

Wij leveren wat wij beloven, op tijd en binnen budget. Het realiseren van een goede samenwerking met onze klanten en een effectieve projectaanpak is voor ons de enige weg om complexe projecten succesvol op te leveren. AWL heeft jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement en hierdoor zijn wij in staat projecten op te pakken, in goede banen te leiden en succesvol en snel af te ronden.

AWL maakt het leven makkelijker van A tot Z.

We ontwikkelen maatwerkoplossingen, opgebouwd uit standaard bouwstenen.

Turn key oplossingen

AWL staat bekend om het bedenken van slimme machineconcepten van wereldklasse om aan uw wensen te voldoen. Hierdoor maken wij machines die niet alleen prijsaantrekkelijk zijn, maar ook een verbetering in uw productiviteit betekenen en vaak minder ruimte innemen op uw werkvloer. Onze engineers houden van complexe uitdagingen. Daagt u ze uit?

Technologieën

Met slimme, flexibele machines, innovatieve technologieën, intuïtieve machinebediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole, geeft AWL u hét onderscheidend vermogen. De inzet van de meest geschikte verbindingstechniek en het gebruik van Vision en kwaliteitscontrole zorgen voor complete oplossingen voor uw productieproces.

Innovatie

AWL streeft er voortdurend naar om het niveau van ervaring en expertise in alle delen van het bedrijf te vergroten. We investeren substantieel in Research & Development en ontwikkelen toepassingen voor nieuwe technologieën, zoals Vision en kwaliteitscontrole, slimme robottoepassingen en augmented reality.

Service

Ons serviceteam bestaat uit ervaren, getrainde mensen met veel kennis van onze machines. Met ons complete serviceprogramma werken wij samen met u aan globale effectiviteit en efficiëntie van uw productieprocessen.

Heeft u een vraag over uw AWL-machine? Of wilt u hem laten onderhouden? Ons serviceteam staat voor u klaar!

0

Medewerkers

24/7

Service Online

0

Vestigingen

0

Jaar ervaring

0

Studenten per jaar

0

Nationaliteiten

0

Incompany trainingen

Laatste nieuws.

AWL host Veluwse Innovatieprijs & CAI Challenge Award

AWL Tech Days 2024: The Next Step!

Inspirerend bezoek van PEC Zwolle en Regio Zwolle United aan AWL

Zivid, AWL en Fizyr slaan handen in één bij Automate Show

Wilt u meer weten over onze verbindingsoplossingen?