Play

Ensuring global productivity

Uw wereldwijde partner

AWL opereert wereldwijd als specialist in verbindingstechnologie. Wij voorzien lokaal in uw specifieke behoeftes voor uw productieprocessen met vijf vestigingen op drie continenten. AWL garandeert een hoge productiviteit van het productieproces van onze klanten door slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën. U kunt een wereldwijde standaard, kwaliteit en service verwachten.

Lees meer

Projectrealisatie

Wij leveren wat wij beloven, op tijd en binnen budget. Het realiseren van een goede samenwerking met onze klanten en een effectieve projectaanpak is voor ons de enige weg om complexe projecten succesvol op te leveren. AWL heeft jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement en hierdoor zijn wij in staat projecten op te pakken, in goede banen te leiden en succesvol en snel af te ronden.

Lees meer

AWL makes life easier from A to Z.

Turn key oplossingen

AWL biedt de zekerheid van constante productie en een uitstekende productkwaliteit door slimme machineconcepten van wereldklasse te ontwerpen waarmee wij u een voordeel geven ten opzichte van uw concurrenten. Onze engineers nemen u mee in een gedegen en creatief proces om een economische oplossing te realiseren. Voor onze machines hanteren wij een modulaire aanpak om u een hoge standaard te kunnen garanderen. Onze machinesoftware is onderscheidend door een hoge betrouwbaarheid en intuïtieve en slimme machinebesturing.

Lees meer

Service

Ons serviceteam bestaat uit ervaren, getrainde mensen met veel kennis van onze machines. Met ons complete serviceprogramma werken wij samen met u aan globale effectiviteit en efficiëntie van uw productieprocessen.

Lees meer

We develop customized solutions, constructed from standard building blocks.

Modularisatie

Met modulaire oplossingen voor machines en software wordt uw vraag vertaald naar een flexibel en klantspecifiek productieconcept dat garant staat voor jarenlange zorgeloze en kosteneffectieve productie. Modularisatie is dé strategie om uw productieproces te standaardiseren en de efficiëntie van uw productiecapaciteit te verhogen.

Lees meer

Technologieën

Met slimme, flexibele machines, innovatieve technologieën, intuïtieve machinebediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole, geeft AWL u hét onderscheidend vermogen. De inzet van de meest geschikte verbindingstechniek en het gebruik van Vision en kwaliteitscontrole zorgen voor complete oplossingen voor uw productieproces.

Lees meer

Innovatie

AWL streeft er voortdurend naar om het niveau van ervaring en expertise in alle delen van het bedrijf te vergroten. We investeren substantieel in Research & Development en ontwikkelen toepassingen voor nieuwe technologieën, zoals Vision en kwaliteitscontrole, slimme robottoepassingen en augmented reality.

Lees meer

Experience Center

Het Experience Center biedt de mogelijkheid om testopstellingen te realiseren en om proef- en voorseries te draaien. Er worden betrouwbare toepassingen gerealiseerd op basis van de nieuwste technologieën en inzichten. Daarnaast voeren wij er lasproeven uit zodat wij nieuwe ontwikkelingen van onze klanten kunnen valideren.


Lees meer
750
Employees
24/7
Service Online
5
Kantoren
50
Years of experience

Laatste nieuws

  • Stagiaires van AWL genomineerd voor Feda Young Professional Award 2019

    Lees meer
  • AWL-Techniek investeert in een innovatief 3D-metaal printsysteem

    Lees meer
  • Service engineers zijn de menselijke sensoren van het bedrijf

    Lees meer

Would you like to know more about our joining solutions?

Neem contact met ons op

Do you want to work here?

View the latest vacancies below

Recruiter

The Netherlands

Solliciteer nu!

PLC Software Engineer

The Netherlands

Solliciteer nu!

Development Engineer Hardware

The Netherlands

Solliciteer nu!

System Engineer R&D

The Netherlands

Solliciteer nu!

Share

Facebook Twitter LinkedIn Email
Back to top