Drie modellen

E-Line biedt drie verschillende modellen die gegarandeerd aansluiten op al uw productiebehoeften: een automatische draaitafel, een handmatige draaitafel en een cel met twee stations.

Automatische draaitafel

Met dit model profiteert u van de volledige automatisering waar AWL bekend om staat. De compleet uitgeruste cel geeft u de volledige controle over de draaitafel. Verhoog direct uw productiviteit met het hoge niveau van automatisering dat dit model bereikt. Deze automatische draaitafel zorgt voor een zeer veilige bewerking van al uw producten, in een hoogwaardige omgeving en bij continu bedrijf.

Handmatige draaitafel

Dit betaalbare E-Line-model geeft operators controle over de draaitafel. Met zijn compacte ontwerp is deze handmatige draaitafel de ‘light’ optie in de E-Line-serie. Voor een hoogwaardige productie op een kleiner vloeroppervlak – veiligheid en kwaliteit verzekerd. De meest kostenefficiënte oplossing voor onze klanten om zich in de mondiale markt te positioneren.

Cel met twee stations

Deze cel heeft twee werkzones die gelijktijdig kunnen opereren, voor een stabiele, hoge productie. De externe as vergroot het lasbereik van de robot, zodat u met dit E-Line-model meer verschillende producten kunt bewerken. Het eenvoudige laden en lossen van onderdelen versnelt het productieproces, en de combinatie van voordelen waar dit model over beschikt, resulteert in de beste doorlooptijden. En dat alles in een beperkte ruimte.