AWL host tweejaarlijkse ondernemersbijeenkomst georganiseerd door de ChristenUnie

Op maandag 15 mei ontving AWL een groep van ongeveer 60 ondernemers en ChristenUnie Tweede Kamerleden voor een ondernemersbijeenkomst. Het evenement werd georganiseerd door Eppo Bruins, voormalig lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, die AWL eerder had bezocht.

Vanuit de ChristenUnie werd afscheid genomen van Gert-Jan Segers, voormalig fractievoorzitter van de partij in de Tweede Kamerfractie, die de politiek na tien jaar heeft verlaten. Tweede Kamerlid Don Ceder deelde hoe vanuit politiek Den Haag ook voor de ondernemersbelangen wordt gestreden. Met een kreet als “geen maximale groei, wel maximale bloei”, maakte hij indruk op het publiek. Tijdens het evenement kregen de aanwezigen een kijkje in de wereld van automatisering en robotica. “Als je weer even trots wil zijn op de Nederlandse maakindustrie moet je hier zijn. Voorloper in besturing en programmering van robotica'', aldus één van de aanwezigen. Afsluitend was er een diner en informeel moment om te netwerken.

Het evenement bood een waardevolle kans voor ondernemers en Tweede Kamerleden om elkaar te ontmoeten en belangrijke kwesties in de sector te bespreken. AWL hecht veel waarde aan het geven van inzicht in de belangrijkste thema's binnen de maakindustrie, waarbij samenwerking tussen de overheid en de industrie essentieel is. Onze voortdurende inzet voor het bevorderen van dergelijke samenwerkingsverbanden, stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in het continue veranderende landschap van automatisering.

De door de ChristenUnie georganiseerde bijeenkomst was een succes en bood een platform voor waardevolle discussies en netwerkmogelijkheden voor ondernemers en Tweede Kamerleden. Kortom: het was een zeer geslaagd evenement.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

AWL host tweejaarlijkse ondernemersbijeenkomst georganiseerd door de ChristenUnie

BRAINS project

AWL nodigt u uit voor LogiMAT 2023 (25-27 april)

AWL wint Brose Finalist Innovation Award

AWL-Techniek Holding B.V.