Hans Schlösser neemt afscheid van de RvC

In de laatste aandeelhoudersvergadering hebben Brand van ’t Hof, CEO, en Piet Mosterd, oprichter, op gepaste wijze afscheid genomen van de heer Hans Schlösser. Schlösser heeft AWL de afgelopen 20 jaren, als lid van de Raad van Commissarissen, het bedrijf bijgestaan en geadviseerd over belangrijke vraagstukken.

Schlösser is in 2001 bij AWL gestart als ervaringsdeskundige op het gebied van productietechnologie. Hij kende de productie- en automobielwereld als geen ander maar ook de productieproblematiek die daar bij hoorde. Hij heeft 20 jaar lang met passie de Veluwse machinebouwer gevolgd, cijfers bestudeerd en daar op een goede en onderwijzende manier feedback op gegeven. Altijd vanuit zijn eigen ervaringen.

Hij heeft AWL mede gestimuleerd dat zij hun vleugels naar Centraal Europa en later wereldwijd moesten uitslaan. Hij wist hoe de automobielindustrie daarop reageerde en hoe zij de kostenstructuur in de hand konden houden. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van AWL. Samen hebben wij veel bereikt en daar is het management en medewerkers van AWL hem zeer erkentelijk voor.

AWL wenst hem, namens het management, een mooie oude dag toe samen met zijn vrouw en familie en wij bedanken hem voor zijn commitment.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

AWL host tweejaarlijkse ondernemersbijeenkomst georganiseerd door de ChristenUnie

BRAINS project

AWL nodigt u uit voor LogiMAT 2023 (25-27 april)

AWL wint Brose Finalist Innovation Award

AWL-Techniek Holding B.V.