Hendrikus Mulder 50 jaar in dienst bij AWL

Hendrikus Mulder is sinds afgelopen weekend 50 jaar in dienst bij AWL. In mei 1972 kwam hij van de LTS en mocht hij op 26 juni datzelfde jaar aan de slag bij Aarding Weerstand Las BV, de voorloper van AWL. Hendrikus is, volgens hem, door de grote variatie in zijn werk al die tijd bij AWL gebleven. Het maakte zijn baan leuk en uitdagend.

In het begin van zijn carrière was Hendrikus vooral bezig met zagen en knippen voor diverse constructiewerken, maar in de loop van de jaren werd het steeds interessanter. Uiteindelijk kreeg hij de functie Technisch Coördinator Mallenbouw en maakte hij mallen voor de automobielindustrie. Op de vraag ‘wat is jouw geheim?’ antwoorde hij:

‘’ Je moet gewoon tevreden zijn met wat je hebt. Het gras is niet altijd groener aan de overkant. Ik denk dat we allemaal teveel willen, maar binnen jouw bedrijf kun je ook veel, als je het maar aangeeft. Je moet uitspreken waar jouw interesse ligt en er voor gaan.’’ 

Jubileumfeest

Vrijdag 24 juni heeft iedereen bij AWL zijn jubileum groots gevierd. Hendrikus en zijn familie werden warm onthaald bij het hoofdkantoor van AWL in Harderwijk. Na een rondleiding van Brand van ’t Hof, Chief Executive officer bij AWL, was het tijd voor speeches, felicitaties en een hapje en een drankje.

Pensioen

Met zijn vijftig jarig jubileum komt er ook een einde aan zijn carrière. Hij gaat met een welverdiend pensioen.

‘’Ik kijk straks het meeste uit naar de vrijheid die ik krijg. Mijn vrouw en ik houden veel van wandelen, fietsen en onze camper! We houden erg van reizen en kunnen straks zo lang wegblijven als we willen. Hebben we zin in vijf weken vakantie, dan kan dat gewoon! Een heerlijk vooruitzicht.”

AWL gaat een enorm gedreven en loyale medewerker missen. In de afgelopen vijftig jaar heeft Hendrikus veel voor het bedrijf betekend. AWL kijkt dankbaar terug op de tijd dat hij bij het bedrijf heeft gewerkt en wenst hem een fantastisch pensioen toe.

Langetermijnrelatie

AWL is een bedrijf dat zich onderscheidt door goed werkgeverschap, waarbij ‘goed zijn voor de medemens’, de kern vormt. Bij AWL krijgen medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen. Dat creëert een energieke omgeving, waarin mogelijkheden en ideeën welkom zijn en bijdragen aan de beste oplossingen voor onze klanten.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Het belang van talentontwikkeling voor de internationale groei van AWL

Machines in beweging…

Vanderlande en AWL bundelen krachten voor ontwikkeling gerobotiseerde small item picker

Bezoek AWL op EuroBLECH 2022 in Hannover

AWL-Techniek Holding B.V.