We doen dit samen

Beste relatie,

Het zijn bijzondere, onzekere tijden. Het Coronavirus houdt de wereld in haar greep. De gevolgen van het virus zijn overal voelbaar; in uw privé leven, in uw werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar (kunnen) omgaan. Onze eerste zorg gaat uit naar de gezondheid van onze medewerkers, hun partners, hun familieleden en vrienden. Onze zorg gaat ook uit naar u, onze gewaardeerde relatie en uw team. De maatregelen die we nemen zijn altijd in het belang van ieders gezondheid.

Als internationaal bedrijf dat wereldwijd opereert, nemen wij onze verantwoordelijkheid om te handelen volgens zowel nationale als internationale richtlijnen. De aanpak van AWL is continu in lijn met de aanbevelingen van de World Health Organization (WHO), lokale instituten van de volksgezondheid en de reisinstructies van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het is onze missie om juist nu alles op alles te zetten om u te kunnen blijven ondersteunen in deze moeilijke tijden.

1. Wij staan voor u klaar
In deze moeilijke tijden willen wij onze klanten een optimale service bieden zonder onze medewerkers of die van partners in gevaar te brengen. Fysieke afstand is nu helaas belangrijker dan ooit. Wij gaan door met het leveren van onze diensten vanaf onze vestigingen. Afspraken op locatie worden, indien mogelijk, vervangen door contact op afstand. Wij blijven via uw vaste contactpersoon bereikbaar via telefoon of Skype. Zijn er modificaties die u graag wilt aanbrengen of ligt uw productie stil, dan denken wij juist nu ook graag met u mee. Ondanks de fysieke afstand kunnen we onze relaties onderhouden en samen werken aan plannen voor de toekomst.

2. Wij denken met u mee
Juist in deze moeilijke omstandigheden, willen wij u zoveel mogelijk ondersteunen om uw productiviteit te garanderen. Daarvoor is veel maatwerk en flexibiliteit nodig. Onze relaties waarbij de productie op dit moment stil ligt, willen wij een hart onder de riem steken. Wij zijn altijd bereid om coöperatief naar oplossingen te zoeken. Wij kunnen snel anticiperen op elke situatie, al binnen een paar uur kunnen wij wereldwijde acties optuigen. Verder denken we graag met u mee in opleidingsvragen en technologische ontwikkelingen voor de toekomst. Juist nu kunnen we samen de tijd gebruik om ons voor te bereiden op de toekomst. Heeft u een uitdaging? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

3. Gezondheid staat voorop!
In al onze vestigingen wereldwijd staat gezondheid voorop. Zo werken we in Nederland veelal thuis, maar waar nodig in split operation en is het pand verdeeld in zones. Onze kantoormedewerkers in Tsjechië, de Verenigde Staten en Mexico werken volledig vanuit huis. In China zijn we weer bijna volop in bedrijf, maar gelden nog wel beperkingen voor reizen. In de EU en de Verenigde Staten reizen we niet, tot nader order. Wij stellen altijd hoge eisen aan de veiligheid van onze medewerkers, daar zijn we nu nog een stap verder in gegaan door strenge hygiënemaatregelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze vestigingen operationeel kunnen blijven.

Met vriendelijke groet,

Brand van ’t Hof
CEO

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Hendrikus Mulder 50 jaar in dienst bij AWL

AWL verwelkomde voor het eerst gezamenlijk hun wereldwijde klanten in het nieuwe hoofdkantoor

Sander Lensen van AWL over slimme robotoplossingen en vision technologie

AWL attends MODEX 2022, March 28-31, 2022

AWL-Techniek Holding B.V.