Zivid, AWL en Fizyr slaan handen in één bij Automate Show

Amy Landau / Product Marketing Engineer bij Zivid / 2024-04-16

Zivid, een toonaangevende leverancier van 3D machine vision-camera's, komt naar hun eerste beurs in de VS: de Automate Show 2024 in Chicago.

Zivid, te vinden op stand 4270, zal het middelpunt zijn voor een live demo waarin de integratie van Zivids camera en Fizyrs vision-software in AWL's Robotic Singulator (ROSI) wordt getoond.

Demo van de ROSI cell

Deze samenwerking is een toonaangevend voorbeeld op het gebied van magazijnautomatisering. De ROSI-cel, die is uitgerust met een Zivid-camera, demonstreert een ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid bij pakketinductie.

ROSI heeft een snel aanpassingsvermogen en uitzonderlijke prestaties bij inductie en verwerking van pakketten.

De belangrijkste eigenschappen van ROSI:

  • Tot 1.700 picks per uur
  • Voetafdruk van 1.825×1.180 mm
  • Ook verkrijgbaar als ROSI Compact (beter passend in bestaande omgeving)
  • Singulatienauwkeurigheid tot 99,9%

"ROSI combineert geavanceerde oplossingen van meerdere technologieleveranciers om een snelle, compacte oplossing te creëren. Klaar om elk scenario voor pakketinductie en verenkeling te optimaliseren. De samenwerking met Fizyr en Zivid is van onschatbare waarde geweest voor deze inspanning.''

(Jorgan Newel, Sales Engineer – AWL)

Uitgerust met geavanceerde deep-learning vision-technologie en AI-aangedreven software, singuleert ROSI snel pakketten van elke vorm en grootte, waardoor operationele efficiëntie en flexibiliteit worden verbeterd.

"De synergie tussen Zivid en Fizyr zorgt voor een snelle en betrouwbare detectie, perfect voor het ondersteunen van projecten zoals ROSI die in staat zijn om een breed scala aan verpakkingsmaterialen in uitdagende omgevingen te beheren. Nu Zivid gegevens levert over transparante objecten, heeft Fizyr vision AI de mogelijkheid om alles aan te kunnen."

 

De nauwkeurigheid die nodig is bij het afhandelen van pakketten zorgt er voor dat er een hoge precisie en snelheid nodig is - dat is waar Zivid om de hoek komt kijken. De software van Fizyr, in combinatie met de camera's van Zivid, zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid in real-life magazijnscenario's.

"We zijn verheugd dat onze eerste beurs in Amerika de Automate Show is. Het is een geweldige kans om de Zivid-camera echt op de Amerikaanse markt te presenteren met sterke partners als AWL en Fizyr. De Zivid 2+ heeft een groot potentieel om de automatiserings- en roboticaindustrie nieuw leven in te blazen."

Met het succes van Zivids recente webinar over intralogistieke oplossingen (in samenwerking met Siemens en Universal Robots), bewijst Zivid opnieuw zijn waarde in de wereld van magazijnautomatisering.

De samenwerking met AWL en Fizyr vertegenwoordigt de volgende stap in het aanpakken van de veranderende behoeften van de logistieke sector, door gespecialiseerde oplossingen te bieden voor pakketinductie en daarbuiten.

Zivid nodigt bezoekers uit om stand 4270 op de Automate Show te bezoeken om de toekomst van robotica uit de eerste hand te ervaren.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met Marie Bodet op marie.bodet@zivid.com of bezoek de website van Zivid.

-------------------------------------------------------------------------------

Zivid is een toonaangevende leverancier van 3D-machine vision-camera's en softwareoplossingen voor robotica-automatisering van de volgende generatie. Met de toonaangevende 3D-kleurencamera's van Zivid kunnen bedrijven snel en eenvoudig de efficiëntie in industriële automatisering verbeteren, wat zorgt voor snellere productielijnen.

AWLis een toonaangevende integrator van robotische systemen met meer dan 30 jaar ervaring in de auto- en metaalverwerkende industrie, waarbij geavanceerde las-, assemblage- en materiaalverwerkingsmachines worden geleverd. In 2019 betrad AWL de markt voor material handling en heeft sindsdien meer dan 100 robotische systemen geleverd voor sorteer-, tote-handeling- en depalletiseringsprocessen. AWL's expertise ligt in turn-key oplossingen waarbij AI-vision gestuurde robots, op maat gemaakte robotgrijpers en een verscheidenheid aan modulaire oplossingen worden geïntegreerd.

Fizyr biedt geavanceerde vision-AI voor robots, die het slimste, snelste en meest effectieve brein bieden dat beschikbaar is om de robotmogelijkheden te maximaliseren. De op vision gebaseerde AI van Fizyr geschikt voor alle belangrijke roboticasystemen op de markt en stelt robots in staat om afwijkingen te zien, waar te nemen, er rekening mee te houden, te leren en succesvoller te presteren dan welke andere robotsoftware dan ook. Jarenlang toonaangevend onderzoek op het gebied van computervision voor pick-and-place-robots in de logistiek zorgt voor de hoogste niveaus van nauwkeurigheid en prestaties.

Deze blogs ga je ook leuk vinden:.

Zivid, AWL en Fizyr slaan handen in één bij Automate Show

AWL nodigt je uit voor LogiMAT 2024!

Politieke partij BBB onderstreept belang MKB-initiatieven tijdens werkbezoek aan AWL

AWL nodigt u uit voor de Parcel + Post Expo!

AWL-Techniek Holding B.V.