Piece & Item Picking

Fundamenten van material handling robotisering

Tot voor kort was piece-picking met een robot onrealistisch door het brede scala aan artikelen dat in distributiecentra wordt verwerkt. Ontmoet Rosi: AWL’s robotic singulating oplossing met vision-en grijper technologie zodat uw bedrijf het fundament van de toekomst kan leggen.

 

In tegenstelling tot traditionele robots die alleen voorgeprogrammeerde taken kunnen uitvoeren, kunnen AWL’s pickingsoplossingen zich aanpassen aan dynamische industriële omgevingen en onvoorspelbare situaties opvangen. Onze systemen kunnen verschillende pakketten van variabele soorten, vormen en maten verwerken, maar ook fluctueren in ordervolumes.

Vision

AWL’s expertise in piece-picking heeft zich al bewezen in de e-commerce- en post- en parcelindustrie. Dankzij onze vision technologie kunnen we een complete machine leveren die in staat is om de pickpunten van willekeurig georiënteerde items in kratten of van transportbanden te identificeren.

AWL heeft de ervaring in de branche om uw bedrijf te begrijpen en u te laten zien hoe onze vision-technologie een integraal onderdeel kan zijn van het hele complete automatiseringsproces. Voor ons is vision de ogen van robotica.

Grijper

AWL’s piece-picking oplossing is ontstaan uit de combinatie van vision technologie met grijpers: een vakgebied waarin AWL toonaangevende hard- en software ontwikkelt. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan artikelen te picken en te plaatsen en te voldoen aan besteltijden op hoge snelheden te voldoen.

 

 

 

Robotintelligentie

AWL ontwerpt en bouwt modulaire producten die eenvoudig op te schalen zijn aan uw behoeften. Rosi is geschikt voor uw specifieke vraag. En, net als zijn menselijke teamleden, leert en verbetert Rosi elke keer als zij werkt. AWL’s software identificeert wanneer een pick onsuccesvol is en maakt continu updates naar haar database voor succesvolle picks.

Benieuwd wat AWL kan betekenen om uw logistieke processen te automatiseren? Neem contact met ons op!